Waarom nieuw niet beter is.

Van je huis, auto, fiets of meubilair ben je misschien niet de eerste eigenaar. Hoe zit dat met je hardware?
Wat nu als wij je vertellen dat Approved Selection een betere keuze is dan nieuw? Approved Selection is speciaal geselecteerde, gebruikte hardware die voldoet aan onze hoge kwaliteitseisen. De hardware wordt gecheckt op 18 punten door ons team van refurbishing experts. Het heeft weinig cosmetische schade, is van buiten en van binnen volledig schoongemaakt, de data is gecertificeerd verwijderd door Blancco en wordt volledig getest. Daarnaast wordt de hardware met zorg verpakt. Omdat Approved Selection hardware een tweede leven krijgt, verkleint het kopen ervan de CO2 voetafdruk, terwijl jij een hoop geld bespaart!

Wat is Approved Selection?

Approved Selection bestaat uit drie varianten: Approved Selection ONE, Approved Selection en Approved Selection Budget. Alledrie de varianten bevatten de beste kwaliteit refurbished hardware van de markt, gecontroleerd op meer dan 18 punten. Deze varianten bevatten slechts kleine verschillen. Vergelijk het zelf.

One.png

Hoogste kwaliteit
refurbished hardware

Minimale gebruikssporen
1 jaar garantie

» Meer Informatie
Standaard.png

Hoge kwaliteit
refurbished hardware

Enkele gebruikssporen
1 jaar garantie

» Meer Informatie
Budget.png

Goede kwaliteit
refurbished hardware

Normale gebruikssporen
1 jaar garantie

» Meer Informatie

Wat betekent
refurbished

Een refurbished product is een gebruikt product dat technisch volledig gecontroleerd is, schoongemaakt (van binnen en van buiten) en waar nodig vernieuwd. Zo nodig is het product voorzien van nieuwe onderdelen zoals een batterij of nieuwe behuizing. Hierdoor is het product kwalitatief gelijkwaardig aan een nieuw exemplaar, maar dan goedkoper. Het uiterlijk kan soms iets afwijken, omdat het product afhankelijk van de classificatie gebruikssporen kan bevatten

Waarom je refurbished
koopt bij dbo-systems

Sinds 1988 jouw computerspecialist 
Onafhankelijk advies
Advies en service in een fysieke winkel 
12 maanden garantie
14 dagen omruilgarantie 

Approved Selection
The best refurbished gets.

Approved Selection bestaat uit drie varianten:
Approved Selection ONE, Approved Selection en Approved Selection Budget. Alledrie de varianten bevatten de beste kwaliteit refurbished hardware van de markt, gecontroleerd op meer dan 18 punten. Deze varianten bevatten slechts kleine verschillen. Vergelijk het zelf.

Op 18 punten gecheckt.

Schoon van binnen
Schoon van buiten
Alle data van harde schijf verwijderd
Asset tags verwijderd
BIOS tags verwijderd
BIOS batterij gecheckt/vervangen

Standaard gecheckt/vervangen
Kappen gecheckt/vervangen
Cosmetische check
Power (I/O) check
Correcte specificaties
Werkende optical drive

Werkende harde schijf
Software geinstalleerd
Werkend toetsenbord/touchpad/enz.
Laptopbatterij gecheckt
Beeldscherm gecontroleerd op schade
Zorgvuldig verpakt

Wees verantwoord, koop verantwoord.

Naast het hebben van een goed product voor een zeer goede prijs heeft Approved Selection ook een ander, misschien wel het grootste, voordeel ten opzichte van nieuw: verantwoordelijkheid. Elke minuut van elk uur van elke dag, jaar in jaar uit, ontwikkelen en produceren verkopers nieuwe hardware. Zelfs wanneer hun eigen producten net zo goed zijn. Ze hebben hiervoor materiaal nodig en produceren daarnaast een enorme hoeveelheid afval tijdens het proces van ontwikkeling van nieuwe hardware. Wij geloven in duurzaamheid van hardware en het milieu. We uiten dit door zo min mogelijk afval te produceren en zo min mogelijk materiaal te gebruiken bij het produceren en verpakken van onze Approved Selection hardware. Op deze manier dragen we niet alleen bij aan jouw portemonnee, maar ook aan de wereld om ons heen.

Onze manieren om jou verantwoord te maken.

Assets.

We kopen de meeste Approved Selection hardware op bij de bron: de gebruiker. Organisaties die nieuwe hardware hebben gekocht, kunnen gemakkelijk hun oude hardware inruilen voor geld of korting op de aanschaf van de vervangende hardware. Wij zorgen er vervolgens voor dat de oude hardware door iemand anders opnieuw wordt gebruikt. Voordat dit mogelijk is, checken we de hardware op elk onderdeel en repareren of vervangen we kapotte delen. De goed functionerende delen van een kapot product worden gebruikt bij de reparatie van andere hardware. Op deze manier beperken we de productie van elektronisch afval én geven we zo veel mogelijk hardware een tweede leven.

Proces.

Wij zorgen ervoor dat we zo min mogelijk nieuwe materialen gebruiken. We doen dit door zo veel mogelijk hardware te repareren of schoon te maken waardoor we het kunnen hergebruiken. Daarnaast verpakken we de hardware minimalistisch. Dit betekent een minimale hoeveelheid verf die voor het logo op de doos wordt gebruikt en een slimme manier van bescherming van het product binnenin de doos. Het ‘foam’ dat voor de bescherming van producten wordt gebruikt, is vele malen milieuvriendelijker dan plastic en de doos is van gerecycled karton gemaakt. Ook hebben wij het hele proces in eigen beheer. Dit resulteert in een snelle verwerking van bestellingen en daarnaast creëren we werkgelegenheid in tientallen Europese landen.

Hardware.

Wij dragen ons steentje bij aan de vermindering van de productie van hardware. Hoe meer mensen namelijk tweedehands hardware aanschaffen, hoe minder nieuwe hardware nodig is. Nieuw is niet altijd beter, daar zijn we van overtuigd. Tweedehands hardware is op het moment van afschrijving vaak nog net zo functioneel als nieuwe hardware. Door refurbished hardware te gebruiken, help je ons om het uiterste potentieel van producten te benutten. Doordat we tot vijf jaar garantie bieden, kun je langer gebruik maken van dezelfde hardware. Het gebruiken van Approved Selection hardware draagt daarnaast ook bij aan het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen van jouw organisatie.

Garantie.

Op alle Approved Selection producten bieden wij standaard een garantie van 1 jaar. Zo weet je zeker dat je optimaal kan genieten van jouw aankoop.


Accept

Wij gebruiken cookies. Waarom? Zie onze cookie pagina pagina voor meer informatie of klik hier.